Barnebrude
Findes der barnebrude i Danmark
21. august 2021
Kage
Den sande historie om strammer-kagen
21. august 2021
 

[membership level="1,2"]

[/membership]

[membership level="0"] Du skal være logget ind for at se denne film! [/membership]

I muslimske miljøer hersker en stor grad af social tvang. Piger og kvinder må ikke gå klædt, som de vil, må ikke uddanne sig og må ikke tage et arbejde. Det skal vi ikke acceptere i Danmark. Her er kvinder og mænd, piger og drenge lige meget værd. 

13 Comments

 1. michael bendorf siger:

  jeg var nabo til det her i 2003 på stengårdsvej i esbjerg https://ekstrabladet.dk/krimi/article4427237.ece

  • johnny jensen siger:

   Jeg røg på vordingborg amt hospital som det hed den gang,var jeg på en afdeling for mensker der er syge og kunne ikke undslippe den iraker pige og prøvede at undgå hende,jo hun var en pæn pige,og jeg sage til personalet om de ikke kunne sige hun skal lade mig være,og der fra blev ikke rigtig sagt noget til hende,og til sidst var jeg ligeglad og hun ville kun have sex,og ikke nok med det blev hun ved med at forfølge mig og jeg prøvede at sige til hende det går ikke,men hun blev ved og da jeg skulle udskrives pakkede hun sin kuffert og ville med,og jeg kunne ikke sige nej mere,og hun ville giftes med mig fordi hun ikke kunne forstå hun ikke er blevet gift for længst og ville godt være kristen men hun har den muslimske tro og som hun hade svært ved at give slip på,og hun har fortalt sin mor hvem jeg var og moren og søsteren kom for at få pigen til at få hende væk for mig,og hun ville ikke give slip fra mig og til sidst flyttede far og moren væk,og bode langt fra mig af og på den måde kom hun ikke mere,og jeg kan kun tro hun er blevet gift med en mand som er muslim,og hun var syg med en god pige som hade det svært.Hendes far var gammel og surn at se på og jeg kunne ikke vise min godhed til den far som hun hade.Jeg husker hun sage til mig engang,hvis min brødere ikke var død skulle de slå mig ihjæl fordi jeg hade hende hos mig,og hvor jeg tænkte hvorfor kommer du så her tænkte jeg,men sage ikke noget.

   • johnny jensen siger:

    Jeg er glad for at Nader Ashkani er her og vil fortælle om barnebrud,jo noget af det vidste jeg,men der var en del jeg ikke vidste som er interssandt.Jeg tænker vi skal gøre noget som skal være hurtig,for at stoppe alt det som er ved at ske her i Europa,og kan vi gøre det selv,nej vi får brug for USA,hvor jeg kun tænker fremad,og jeg tænker der skal snart gøres noget som skal være hurtig for ikke at blive overtaget af utilfreds muslimer,nu kan vi se og høre politikkere som trækker sig fra udtagelse af muslimer,og jeg er sikker på de er bange for deres egen skygge,og det ser jeg hverdag når det handler om muslimer og det må så være for kriminelle muslimer,og det er ikke alle muslimer,men der kan opstå flere utilfreds muslimer,og det kan gå meget galt af sted med dem,og vi har ingen kontrol over dem,som der bliver sagt i måskerne måske,hvem ved og hvad tror fornuften,ud af vores land og så må de selv finde et sted at være for det skal vi ikke stå til regnskab for.

 2. Pia Thomsen siger:

  Godt initiativ og held og lykke

  • Christian Heering siger:

   Kano godt initiativ, håber bare ikke det vil fjerne fokus fra mink Mette or. Hun skal om nogen også for en rigsret.

 3. Carsten Gotfredsen siger:

  Godt initiativ – keep up the good work 🙂

 4. Richard W Haaeman siger:

  Ja Inger jeg er på. Det skal frem i lyset.

 5. Ditte Nielsen siger:

  Stort tillykke med denne fremragende ide: inger.dk! Man må håbe på og tilskynde til stor tilslutning til siden! Bravo!
  Hvem ka? Inger ka!

 6. Per Imer siger:

  Alt det vi som borgere sammen har opbygget gennem de sidste 100 år og som betragtes som vores succes, det er værd at kæmpe for.

  Størstedelen af verdens lande har fortsat et meget diktatorisk styre, ingen social velfærd, ingen fagforeninger af betydning, ingen ytringsfrihed, ingen frie og demokratiske valg, ingen miljøpolitik etc.

 7. Allan Hansen siger:

  Godt interview og er enig langt hen af vejen men spørgsmålet om flere udvisninger så bliver det nok lidt svært da vi ikke kan sende folk ud af landet hvis hjemlandet ikke vil tage imod dem. Så før vi kan hjemsende skal vi have aftaler i hus med de forskellige lande før vi kan sende dem hjem

 8. claus prang siger:

  Jeg kan bare tilslutte mig de øvrige kommentarer til sagen. (komplet ude af proportioner )
  HUSK !!!!!!! de andre selvglade medlemmer fra BORGEN , som faldt dig i ryggen da det virkeligt blev alvor.

 9. john christiansen siger:

  Det er jo lovgiverne der er helt forkert på den. De bliver ved med at søge på forklaringer hvorfor tingene er som de er, i stedet for at gribe om nældens rod. Det er lovændring vi behøver, og hvis diverse konventioner påberåber kriminelle beskyttelse i stedet for ofrene er det da tydeligt for enhver at noget er galt. Så må vi simpelthen melde os ud af dem eller få sat noget ind der tilsidesætter de kriminelles ret til at bruge dem som argumentation. Der mangler en skærpelse af udvisningsreglerne så man kan udvise hele familier hvis der ikke efterleves danske love og regler. Også den hjælp nogle sagførere giver dem såsom Bjørn Elmquist skal justeres så de kun bliver betalt hvis de vinder deres sager. De fører sager kun for sagens skyld da de jo bliver betalt af det offentlige uanset udfald. For dem er det jo win win hver gang. I øvrigt en meget fin fremstilling i denne video. Tak for den

 10. rikke bøgh siger:

  Kære inger jeg forstår ikke at du ikke lægger dette oplæg op på din facebook profil – det er risikabelt men det vil nå ud til mange flere. Frygteligt at tænke på at tilstanden er sådan i vores lille land! Øv jeg fælder en tåre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *