Stort interview om Rigsretten
Stort interview om Rigsretten
17. august 2021
ytringsfriheden
Er ytringsfriheden under pres?
21. august 2021
 

[membership level="1,2"]

[/membership]

[membership level="0"] Du skal være logget ind for at kunne se denne film [/membership]

 

Barnebrudssagen er ikke ny. Sidste år var der gang i barnebrudskommissionen, hvor journalisterne også var mødt talstærkt op.

5 Comments

 1. Spurgt Rigsretten om plads som tilhører i sagen mandag den 20. september hvor jeg er i København i forbindelse med weekenden, men nej selvom jeg bor på Samsø kan jeg ikke få en plads, men må tage chancen. Der tages ikke hensyn til om borgere langt fra København ønsker mulighed for indsigt i retsplejen i en rigsretssag. Denne politiske sag giver ikke lige adgang for alle borgere i hele Danmark.

  • johnny jensen siger:

   Hej Inger.Jeg vil bare sige at gøre ikke dig så vred i retten selvom du bliver spurt om noget der kan gøre dig så vred,for du bliver stempel som hissi,og jeg kan godt forstå dig,og det er bare det jeg vil sige for at passe på,men din vrede at den ikke løber over,for din egen skyld.

  • johnny jensen siger:

   Hej Inger.Jeg bor sammen med lidt bebore og der er en muslim og bor her fordi han har en volds dom og har fået at vide i retten næste gang han bruger vold,ryger han ud af danmark og det er han ikke glad for,og det siger bare sådan en dom skal også virke på andre volds muslimer,og han er så rolig og for flink,og det skal nok siges at han ikke har andre muslimer som han er,og der er en muslim som er hjælpe pædago og ham som har den volds dom har en sygdom og er at han ikke kan slappe af og råber når han skal snakke med pædagoer,og kan ikke sætte grænser.og han er en god ung mand,når han er aflene med os danskere og ikke sammen med mange muslimske drenge,for så ryger han ind i problemer,og det er så min holdning til ham.Han har fået sin pension og ved en del om love,og da jeg hørte at han har fået sin pension,tænkte jeg,ja det er jo det i kommer efter,hvor længere jeg lære ham at kende synes jeg det er ok,og nej,men det skal jo gå,og ikke kun tænke sort,men de er ikke bedre end de andre er når de er sammen.

 2. Finn Elholm siger:

  Inger:
  Vil det være muligt at lægge anklageskriftet og svarskriftet ud på dette site (for medlemmerne) ?
  Pressen har enten ikke helt forstået det juridiske indhold i sagen, eller også spinder de historien, så den passer i deres partiske kram, så man som udenfor stående ikke aner, hvad der er op eller ned i sagen. Som jurist ville jeg være glad for at få mulighed for at få hold på juraen i sagen.
  Offentligheden har allerede adgang til redegørelsen, men den går jo ikke rigtig til biddet rent juridisk, hvilket forstærker min frygt for at der er tale om ren politisk forfølgelse her. Jeg har heller ikke overdrevne forventninger til Højesterets dommeres upartiskhed.
  (Den skandaløse adfærd fra byretsdommer i Lyngby ret Søren Holm Seerup i sagen mod Morten Messerschmidt betoner til fulde, at man ikke skal tage dommerstandens upartiskhed for givet)

  • Anne Thomsen siger:

   Du har fuldkommen ret i at det er tale om ren og skær politisk forfølgelse..
   Dommerne er ingenlunde upartiske og det var kommissionen heller ikke.
   Vi så dens sammensætning som overvejende bestod af Radikale og venstreorienteret dommere.
   Det gælder i et retssamfund om at kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade og følge loven og agitere habilt også når man er dommer .
   Vi må desværre nok indse at medierne åbenbart også har utroligt svært ved transparent og nuanceret kommunikation siden de ikke har stillet flere spørgsmålstegn ved den tidligere ombudsmands underliggende agenda .
   Det er uhyggeligt tankevækkende da det er ganske åbenlyst .

   Glem ikke at den tidligere ombudsmand Jørgen Steen Sørensen som bekendt ene og alene er ophavsmand til at hele denne groteske sag er åbnet imod Inger og han er nu højesteretsdommer i selv samme rigsret hvor Inger nu risikere at blive dømt hvilket i min optik er katastrofalt . Jeg håber da at han i sagens natur er erklæret inhabil i Rigsretten !

   Her er ene og alene tale om statuering af et politisk eksempel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *