Ugen med Inger – 012
25. marts 2022
Ugen med Inger – 014
8. april 2022

Du skal være logget ind for at se denne film 

 

Ugen med Inger - #013

Så er denne uges episode af Ugen med Inger klar. I denne episode får du svar på, hvad Inger vil stemme til Forsvarsforbeholdet, og så har vi Kristian Thulesen Dahl med som særlig gæst. God fornøjelse med ugens episode!

De bedste hilsner

Inger.dk

 

 

 

13 Comments

 1. jens andersen siger:

  Hvis vi skal deltage i et europæisk samarbejde om forsvar og sikkerhed, så skal vi samarbejde med Rusland for de er en del af europa

 2. Søren E. Nielsen siger:

  Jeg er godt nok skuffet over du vil stemme imod Inger
  Det er en ny situation, det havde jeg ikke troet du kunne finde på

  • Jane von Rathsach siger:

   Naturligvis har Inger gennemskuet de luskede metoder fra både EUHÆR og fra ligeså luskede Ellemann og Pape, som med PutinMetteFrederiksen fyrer en falsk folkeafstemningssalute af : Så beskidt at jonglere med ordene som lokkemad til naive og uvidende sjæle midt i en krig i Ukraine.
   DANMARK & NATO 2022 VED VI HVAD ER MED LOGISTIK,MILITÆR-ERFARING og ANALYSER
   Tak til kloge Inger Støjberg, som velovervejet siger NEJ til EUHÆR 1. JUNI 2022 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 3. Flemming Olesen siger:

  Jeg stopper også her. Vi må vise Putin at vi står sammen. Synd men i kan godt stoppe med at sende mails til mig.

 4. Erik Dahl siger:

  Det er jeg skuffet over. Verdensbilledet er forandret – Tiden med at “det går jo meget godt” har Rusland og dets ledere vist os er fordi. DESVÆRRE !

 5. Jane von Rathsach siger:

  Rusland er med det nuværende Putin Regime helt ude i skoven : Militæret er afsløret som både uvilligt og ude af trit med Putins gammeldags krigsførelse.
  Vi så hvorledes Putins egen efterretningschef blev ydmyget for åben skærm. Rådgiverne tør ikke give diktator-Putin ren besked uden at risikere fængsel eller det som er grummere.

  EU vil være en Stormagt med egen EUHÆR, mønt og lovstof, som piskes i hovedet på nationalstaterne. EU er skyld i KRIG og derfor også Europas alvorlige energikrise, som Merkel har stået bag. Kun Hans Engell tør kalde hende et fjols.

  Bogen The Great Reset fra sociopaten Klaus Schwab skitserer den marxisme, som skrigeskinken, slette Mette har sat i proces med socialdemokratiet og bendes røde slæng.

  Uhørt at en sølle mindretalsregering med grønskollinger kan råde over både restriktioner og liv og død.
  Covid19 skandalerne er knapt nok færdige med de løgne og kynisme, som er blevet os påtvunget af ignoranter og landsforrædere.

  Vi vil ikke finde os i ” Reset ” og WEF / World Economic Forum og nu EUHÆR, som en fjollehær, hvor selveste Jens Stoltenberg siger :
  EUmilitarisering kan ALDRIG præstere hvad NATO kan og vil.
  EU bureaukratiet er velkendt og betaling er stadig et stridsspørgsmål, grundet forskellige interesser.

  Polen har EU også udskammet.
  Polen står nu stærkt i mægler-forhandling med Tyrkiet i krigen Ukraine, da Erdogan har et vist NATO styr på Putin.
  Tyrkiet er ikke i EU, men en kæmpe hærstyrke i NATO.

  Det vil være evident, at EU glidebanen med SKAT til EU militarisering er vanvid.
  Danske skatteydere og soldater til EUHÆR kan blive et circus uden lige.

  TAK til Inger Støjberg for at forstå EU som en pest i Europa.

  • Jørgen B. Christiansen siger:

   Godt skrevet, Europa kan ikke undvære NATO med USA i spidsen. EU hær er overflødig, post pengene i NATO i stedet og se at få købet noget krudt og kugler til dansk forsvar.

 6. Mihaela Nissen siger:

  Kære Inger , som sædvanligt er din analyse skarp og velargumenteret , tak for det!

  Da Europa blev oversvømmet af migranter fra Afrika og Mellemøsten i 2015, EU viste for alvor at de ikke er i stand til at håndtere strømningen af migranter som mere eller mindre kom fredeligt ind i Europa . Jeg kan huske at politiet og militæret koncentreredes ved grænserne i EU og de kunne ikke stoppe de voldelige migranter. Hvis man skubbede dem tilbage, EU skældte ud og truede med sanktioner mod de lande som ikke ville tage imod muslimer og afrikaner. Hvis Grækenland ikke kunne stoppe dem fra at penetrere ind i Europa , EU truede med at smide landet ud af Schengen . Noget værre kaos, utryghed og uenighed i EU, den største massemigrationskrise i EU, har afsløret en impotent og splittet EU hvor hvert medlemsland havde sine egne forbehold mod og holdninger til de ikke vestligemigranter. EUs maskine kan ikke drages til ansvar for noget som helst , den er opbygget så genialt at vi aldrig ved hvem og hvad de vedtager af love, beslutter, indfører, tolker, budgetterer, sanktionerer osv. Corona krisen? De to historiske prøvelser er beviser på at EU har spillet fallit. Europa skal bygge sit forvar og sikkerhedsnet ved at bidrage til NATO .

  EU arbejder ihærdigt mod at udslette hver eneste form for nationalselvstændighed -bevidsthed og identitet og selvbestemmelse , EUs stemme skiftede fra dominerende til truende da vi i 2015 modtog imod vores vilje millioner af muslimer som væltede den sunde etniske balance i Europa. EUs katastrofale håndtering af migrantkrisen er et levende bevis på at EU ikke repræsenterer de enkeltes lands interesser.

  Krigen i Ukraine bør være en øjenåbner for alle EU lande -nemlig at overlevelsen af en nation under angreb er dyb afhængig af NATO, en stærk national militær, national stolthed og identitet
  Vi har set klapsalver i EU parlamentet, uanstændig højtlønnede EU funktionerer lyttede med entusiasme den stærk nationalistiske tale Ukraines præsident holdte for dem, hurra for de nationalistiske følelser i Ukraines folk , hurra for de patrioter der går i døden for fædrelandet ! Nu hvor hele EU maskinen er truet, er det acceptabelt at være nationalist og patriot ? EU arbejder mod at afskaffe hver eneste form for identitet være det køn, religiøs, etnisk eller geografisk ( grænserne) . Der dannes rammerne for en magt stat -EU Stat, hvor borgerne intet har at sige eller medbestemmelse , så jeg personlig mener at en så stærk EU lovgiver og EU magtudøver som ingen kan kontrollere eller drage til ansvar skal slet ikke eksistere . Så nej tak til EU og slet ikke EU hær.

  🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 7. Mihaela siger:

  Besserwisserne udtalte sig : Inger Støjberg er en stærk stemme der giver et boost i Nej Kampagnen. Sådan Inger! Danmarks meningsdannere debatterer på åbenskærm at din indflydelse er stor, at du er stemmen for mange danskere som er trætte af blive sagt hvad de vil og ikke vil, talt ned af de politikere som bruger krigen som momentum i deres kampagner. Vi har brug for at du tager det offentlige debat og kamp op på vores vegne. Din udsendelse med Thulesen Dahl kan måles nu på høj Richter skala, effekten er stor og har nået derude hvor den skal.
  Rigtig god dag fra mig 🇩🇰🇩🇰🇩🇰!

 8. Henrik E. siger:

  Endnu em skuffet vælger, som har stem på dig mange gange.
  Her må jeg sige fra, det er for langt væk fra mine holdninger.

 9. Ole Andersen siger:

  Hej Inger

  Jeg er enig i at vi ikke skal have forsvarsforbeholdet afskaffet. EU bestemmer for meget i forvejen. Hvis man giver EU mere magt, tager man den fra den danske befolkning.

  Mvh. Ole Andersen

 10. Lillibeth Bjørklund siger:

  Vedr. Kvinden der skulle udsendes. Jeg er enig i det du siger, men det var hende og hendes 2 døtre der skulle udvises, hvor hendes mand og baby på 1 år ikke skulle udvises. OG det synes jeg godt nok er meget underligt og uretfærdigt. Alene af den grund er det da klart at hun reagerer voldsomt. 🙁

 11. Lillibeth Bjørklund siger:

  Will Smith og hans kone kunne jo havde valgt at tage joken som et kompliment .. hvilket jeg høre den som.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *