Ugen med Inger – 024
19. juni 2022
Ugen med Inger – 026
30. juni 2022
 

Du skal være logget ind for at se denne film 

 

Ugen med Inger - #025

Kære medlem

Det er godt nok ikke fredag, men I skal ikke snydes for Ugen med Inger. Vi beklager at denne episode blev forsinket. Det skyldes travlhed med lanceringen af Danmarksdemokraterne. Det er også det, som denne episode handler om. God fornøjelse.

De bedste hilsner

Inger

 

 

8 Comments

 1. Wendela Hansen siger:

  Kære Inger & Jacob

  Jeg er rigtig glad for at I gjorde det nu, med at få Danmarksdemokraterne i belysning, fordi på torsdag den 30 juni, kan alting sket, når minksagen kommer frem. Og der bliver udskrevet valg måske efter sommerferien.
  Min støtte få Inger, og jeg er glade for at have vente til hun meldt ud med nogen.
  Jeg vil helt sikkert støtter også som blive ven med Inger på torsdag, når jeg får min kroner.

  Det sjovest ved det hele i søndags nat, drømme om navnet på Ingers parti, fik navnet inden Danmark, da jeg ved hun vil kæmpe for Danske Værdier.. Jeg håber ikke at det bliver en DF 2, men det er Ingers og os der vil danskerne først, yderområder, det er så fedt du kunne slå Lars Løkke rekord indsamling..
  min støtte få du fuld ud.. du gør et kæmpe styk arbejdet og din holdning og glæde du sender, det bliver så godt st have dig tilbage igen i politik..
  💕🇩🇰

  • BENT PREBEN NIELSEN siger:

   *Enig Wendela.
   Tror Inger er opmærksom på dem, der måske gerne vil gøre Danmarksdemokraterne til en nyt DF. Inger skal vælge sin egen linje, som jeg er sikker på ikke indeholder DF,s “socialdemokratiske” økonomiske politik om skatter og heller ikke DF,s Topstyring fra statens side, men en liberal frihed under ansvar linje. Hun kan fra starten lægge den retning, som er hendes. Der vil givet komme ideer, som kan bruges.
   Samtidig er det kun positivt, hvis mange af de DF stemmer, som flyttede til S ved sidste valg, gerne vil stemme på Inger Støjberg. Så bliver partiet langt større, end nogen ´har forestillet sig – og det er bestemt muligt. Samtidig vil der blive blåt flertal.

   Mvh.
   Bent Nielsen

 2. Jane von Rathsach siger:

  Danmarks Demokraterne er Danmarks fremtid med NATO.

  2022 har vist, at både Putin og skabskommunisterne og karrierepolitikerne er falske.

  30. Juni komner MINKKOMMISIONEN.

  Slette Mette frygter sit politiske liv. Hun burde tage konsekvensen og gå af.
  De røde misdædere giver hende ikke et spark, som fortjent.

  Tillykke med partidannelsen og den kampiver for mere Danmark, som er i bevægelse, som livsnødvendige kriterier for ægte åndsfrihed ofret til ikke at afskrive islam i vores kristne kultur.

  Løgstrup hin Aarhus teolog forstod hvad ægte forståelse af det misbrugte ord humanisme stod for. Ikke hykleri, med Den etiske Fordring.

  DF smulerne rasler og nu er Thulesen fri af tøsedrengskommentarerne.

  Pas på kære Inger.
  Brug ham organisatorisk alene.
  Han greb ikke bolden i tide og vil kunne afholde nogle for at indlemme ham til andet end venskab.

  Vi borgerlige vil ikke snydes igen.

  Her blev sætte Mette brændt som en heks med ord og forbandelser.
  NU er hun i Madrid ikkædt radikalt pink dress som et signal til Sophie.
  Føj.

  Skinken skal grilles.

  • Nicolai Dohn siger:

   Jeg synes den der støjberg er en luder fra sidste år 2021 støjberg vil tage sig live på hendes fødselsdag sidste år men tage to engelske mænd med hjem spise her eller med hjem støjberg tog dem med hjem og tillykke med at være luder nu hun fik stor pik i nat den luder støjberg liderlig luder hyggehejsa fra en Nissen eller en Nico

 3. Ole Andersen siger:

  Hej Inger

  Jeg håber du bliver ved med at have tid til at lave ugen med Inger. Jeg er vild med dine programmer.

  Mvh. Ole Andersen

 4. Ane Vinge Christoffersen siger:

  Hejsa
  Jeg vil gerne blive med at betale 250 til partiet, Skal jeg melde mig på på ny, eller kan det gøresautomatisk, så jeg efterfølgende bliver ven i første omgang?
  Held og lykke med det hele og tak for dig!
  God sommer til jer
  Kh Ane 🙏🇩🇰🇩🇰🙋🏼‍♀️🤎

 5. Nicolai Dohn siger:

  Jeg synes den der støjberg er en luder fra sidste år 2021 støjberg vil tage sig live på hendes fødselsdag sidste år men tage to engelske mænd med hjem spise her eller med hjem støjberg tog dem med hjem og tillykke med at være luder nu hun fik stor pik i nat den luder støjberg liderlig luder hyggehejsa fra en Nissen eller en Nico

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *