Rigsretten dag 1
Dag 1: Rigsretten er sat
2. september 2021
Videodagbog
Videodagbog: Dag 2 i Rigsretten
3. september 2021
 

[membership level="1,2"]

[/membership]

[membership level="0"] [/membership]

Videodagbog: Dag 1 i Rigsretten

Rigsretten er begyndt. I dag var første retsmøde, og det forløb stille og roligt. I dagens videodagbog vil jeg fortælle lidt om dagens oplevelser.

17 Comments

 1. michael bendorf siger:

  vi kommer igen og synger vores sang for dig på et tidpunkt

 2. Erik Kræmer siger:

  Hej Inger.
  Jeg bakker dig op 100%.
  Rigtig god dag og pøj pøj, tænker på dig 👍👍👍🇩🇰

 3. Ove Bloch siger:

  Jeg beundrer din styrke og dine urokkelige meninger som vi er tusinder og atter tusinder dansksindede der deler.
  Følger dig nu på Inger.dk og gi’r fra idag med glæde 25,- kr pr måned for at støtte dig. Min ultimative politiske drøm vil være at se dig en dag som Danmarks statsminister 🇩🇰 Go’ fore it seje seje Inger.

  • Charles Nielsen siger:

   Ja Inger er uendelig meget bedre end både Lars Løkke Rasmussen og Jakob Ellemann.
   Lars Løkke skændede Danmark ved at underskrive Marrakech aftalen i Marokko med Socialdemokraternes billigelse.
   Og nu hænger vi Danske skatteydere på den.

   Jakob Ellemand forrådte én af de dygtigste politikere i den nuværende Danmarkshistorie, Et forræderi intet mindre, mod sine egne.

 4. Mogens Schultz siger:

  Kære Inger Støjberg.
  Du har en imponerende psyke og styrke. Jeg beundrer dig for, at du på trods af al modstand kan holde både hovedet og fanen højt. God vind.

 5. Dorthe Larsen siger:

  Kære Inger Støjberg
  Jeg har aldrig stemt på venstre, men jeg har altid støttet dig. Vi er nød til at passe på Danmark, så tak for dit engagement og din styrke.
  Mange hilsner

 6. Niels Lund Nielsen siger:

  Det kræver mod at være politiker i Danmark — og det viser du til fulde at du har — tak for det — der er ingen mennesker som er fejlfrie — (jeg har ikke kunnet se nogen fejl hos dig) — der er jo et gammelt ordsprog som siger at hvis man er for bange for at begå fejl – så får man ingenting lavet og kommer ikke videre — derfor er der jo nok en masser gode mennesker med store talenter som holder sig tilbage og det er jo synd og skam . Folk som dig Inger bør man bakke op om — din slags har vi hårdt brug for

 7. Vivian Christiansen siger:

  Du er et rigtig kvindfolk, Inger! Det er du, fordi du forsvarer pigerne! Børn skal ikke være gift med voksne og da slet ikke føde deres børn! I det forhold har manden alle glæderne og kvinden/pigen ingen, kun smerter ved samleje og fødsel og al arbejdet med børnepasning. Derfor beordrede du asylcentrene til at skille dem ad: Manden skulle flytte i et værelse for sig selv.; du ville simpelthen ikke se på et så ulige og ydmygende forhold. – Jeg er ikke sikker på udfaldet af retssagen, men en ting er jeg sikker på: at du ville have handlet på samme måde, hvis der havde været tale om drengebørn overfor voksne kvinder. Derfor: Hold fanen højt i retssalen, for dit synspunkt er 100 % rigtigt.

 8. Allan Olesen siger:

  Jeg formoder at de juridiske argumenter bruges inde i salen og jeg forstår godt at argumenter i det ydre rum gøres folkeligt. Min bekymring er, at et flertal i befolkning anfægter, at du vægtede loven over følelser. Det vil være noget af en lussing til de politiske modstandere hvis du frifindes og det fremstiller for mig et dilemma i politik ,at rigsret burde aldrig bestilles af politikere. Derudover ser jeg et politisk skævt billede for bestillinger af rigsret. De blå vil gerne fremstå korrekte og har intet mod at smide egne ind i et cirkus hvorimod de røde altid vil væbne og forsvare en af deres egne. Det er mig uforståeligt, at blå blok accepterede rigsretten men man får det indtryk at de politisk vinder ved at så markant skikkelse i dansk politik gøres tavs.

 9. Jan Jepsen siger:

  Hej Inger! Tak for dit engagement. Total baghjul til andre, da du lavede dette forum, og ikke mindst de sociale medier. Jeg tror det kommer til at danne skole 🙂

 10. Lotte1 siger:

  Kære Inger
  Hold UD – Hold aldrig OP – Og du vil forevigt blive holdt AF !
  De bedste hilsner til dig

 11. Tomas Kudsk siger:

  Hej Inger

  Synes hele sagen er “latterlig”, og det skal vi bruge skatteydernes penge på. Almen sund fornuft er åbenbart ikke gældende i Danmark. Håber det bedste for dig og Danmark.

 12. Marianne Grell Hansen siger:

  Hej Inger
  jeg har altid stemt på DF men efter jeg har høtr lidt o umulige flygtninge og deres m dig tror jeg nok at der er en mulighed at komme at med de komplet mærkelige flygtninge og få et danmark som er dansk. Ja DANSK. Jeg har stemt på dig og du skal ved gud ikke straffes for barnebrude. UNDERLIGT at de ikke forstår dig. Vi må ikke selv blive gift før vi er 18 år og kun have 1 mand. Hvorfor må en mand gifte sig men et barn ?????? Fatter ikke en brik.
  vh. Marianne

 13. Anette Backer siger:

  Hej Inger jeg undre mig over hvorfor jeg ik kan høre hvad der sker vedr rigsretsagen har ik hørt videodagbog mangler dag 5 og dag 6 er dette ennforglemmelse??? Mvh Anette

  • Pernille Roth siger:

   Hej Anette,

   Jeg tror, der kun vil komme videodagbog op, når der har været retsmøder. Derfor kommer dag 5 og 6 nok først i næste uge, hvor der igen er retsmøder i Rigsretten.

   VH Pernille

 14. Torben Bach Sørensen siger:

  Rigsretsagen handle i realiteternes verden ikke om en “instruks” er gældende juridisk eller ej.

  Den er politisk og drejer sig om at DR, TV2, de fleste politiske kommentatorer og danske avisers chefredaktører samt flertallet af det danske folketing “ønsker Inger hen hvor peberet gror”.

  Hvis følgende tekst fra Ægteskabsloven blev gjort gældende var der ingen sag overhovedet:

  Kapitel 2, § 22 b, stk. 2, punkt 3:

  ET ÆGTESKAB I UDLANDET ANERKENDES IKKE, HVIS EN PART VED VIELSEN IKKE VAR FYLDT 18 ÅR”.

  Jeg håber inderligt at Rigsretten vurderer at sund fornuft og den danske Ægteskabslov skal herske i Danmark og frikender Inger.

  Tak fordi du gider kæmpe for dansk lov og sund fornuft.

 15. Magnus siger:

  Hey

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *