Videodagbog: Dag 15 i Rigsretten
7. oktober 2021
Videodagbog: Dag 17 i Rigsretten
13. oktober 2021
 

Du skal være logget ind for at se denne film 

Videodagbog: Dag 16 i Rigsretten

I dag begyndte afhøringen af kontorchef Jesper Gori. 

Han gentog, hvad han også sagde i kommissionen, nemlig at han opfattede ministernotatet som ’dødt og borte’. Det strider mod den opfattelse, jeg selv har af notatet. Det var det retlige grundlag for den ordning, der skulle iværksættes. Der er ingen tvivl om, at jeg ønskede en så restriktiv ordning som overhovedet muligt. Men jeg bad aldrig nogen om at køre over for rødt.

4 Comments

 1. BENT PREBEN NIELSEN siger:

  Den her Rigsretssag bliver mere og mere pinlig for de partier og folketingsmedlemmer, der stemte ja. De fleste af dem har sikkert ikke meldt sig ind her for at se dine video-referater, som er fremragende. Samtidig viser du et overskud, som jeg er sikker på at os, der støtter dig, er glade for og imponeret over. En skam de anklagende folketingsmedlemmer ikke oplever det. Det ville de have godt af.
  Hold fortsat humøret oppe og kæmp videre Inger !

  Venlig hilsen
  Bent Nielsen

  • Henrik Schultze siger:

   Lige mine ord !
   Inger- fint formuleret i dagens resume .
   En sørgelig flok der har stemt dig til en rigsretsag.
   De burde istedet have støttet op om dig – især dine partifæller!
   Vi må se i øjnene , at de istedet for at gå op i dette ulykkelige fænomen som barnebrude er , går de op i juridiske petitesser.
   Nogle helt igennem usle politikere – her tager Enhedslisten med Schmidt- Nielsen i spidsen førstepladsen !
   Hyklere når de fremstiller sig selv som gode mennesker.

 2. Birgit Lund siger:

  Hej Inger, jeg vil bare sige at jeg sidder hvergang jeg hør og ser dig her sidder med et smil på læben hele tiden, for du er så sympatisk og positiv at høre og se, tak for det Inger 😊

 3. Anne Thomsen siger:

  Kære Inger. Super god video hvor du i den grad pint pointer problem stillingen ved venstrefløjens/ red barnets alarmerende og larmende tavshed når det omhandler svigt af barnebrude.

  Vi er desværre vidne til en juridisk sammensværgelse imod dig som enkektindivid, Din retssikkerhed trædes voldsomt under fode i denne væmmelige sag !

  Det gør mig ufattelig harm at ombudsmanden startet denne sag. Han afhøres IKKE – hvilket jo var på tale allerede i kommissionen??? Han er desværre nu blevet højesteretsdommer- hvilket i sig selv er en hån imod retsstaten!!!! . Både kommissionen samt store dele af embedsværket har ikke rent mel i den beskidte mølpose . Herunder Jesper Gori der nonchalant kalder notatet ” dødt og borte” Det kan ingen jurister ignorere i en demokratisk retsstat – uden at bryde både grundloven og dine fundamentale menneskerettigheder groft.😔Ombudsmanden han havde NOTAT PLIGT allerede i 2016, hvilket han lod hånt om ! NATURLIGVIS skulle han have været opmærksom på at du havde instruerede i at der skulle være undtagelser!!!! , var det ikke for Ombudsmand Jørgen Steen Sørensen var der ingen Rigsretssag nu!!! . Ergo det er NOTATET der er juridisk bindende og selvfølgelig Ikke pressemeddelelsen !! Ombudsmanden Han har endvidere tavshedspligt og den Har han ej heller efterlevet .
  Peter La Cour har beskrevet problem stillingen med ham og hele ombudsmandsinstitutionen rigtig godt.
  MEN pressen lod jo ikke Peter La Cour få megen spalteplads hvilket er tankevækkende. Næh, vi andre måtte skam bidrage således at han kunne få en helside i Berlingske da bogen processen imod Inger Støjberg udkom.
  Hvor er pressen dog unuanceret og partisk. Dog har Berlingske skrevet en artikel om ombudsmandens obskure rolle.
  Men det er ikke nok.

  Det her morads baner direkte vejen for at rigsretten legitimere at du dømmes på rene indicier hvilket er justitsmord.
  Jeg håber inderligt at du får oprejsning både ved pure frifindelse og efterfølgende ved anlæggelse af kollektivt civilretsligt søgsmål. Du skal have erstatning for den psykisk svie og smerte de implicerede parter har forvoldt dig. Det er vigtigt at tilbagestatueere eksemplet – Inger 🙏🙏🙏Du klarer det iøvrigt så flot!!! 😊 Du skal nok vende styrket tilbage. Vi er mange som støtter dig

  Rigtigt mange tanker Anne Birgitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.